Διαδικτυακή ενημέρωση για την ακαδημαϊκή πρόοδο των μαθητών

Νοε 19, 2020

Προς τους γονείς

των μαθητών και μαθητριών

του Γενικού Λυκείου

και του International Baccalaureate Diploma Programme

 

 

Ψυχικό, 19 Νοεμβρίου 2020

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Στο πλαίσιο της τακτικής μας επικοινωνίας και καθώς οι υγειονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τη δια ζώσης επικοινωνία, σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου από τις 15:30 έως τις 18:30 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση από τους καθηγητές για την ακαδημαϊκή  πρόοδο των παιδιών σας.

 

Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε προκειμένου να προγραμματίσετε την επικοινωνία με τους διδάσκοντες, είναι ακριβώς η ίδια που ακολουθείτε για τις εβδομαδιαίες συναντήσεις σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ηλεκτρονικό ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών σας από την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, ώρα 08:00 έως τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, ώρα 23:59. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε άλλη διαδικτυακή συνάντηση, που να αφορά στην έκτακτη αυτή απογευματινή ενημέρωση.

Σημειώνουμε ότι από σήμερα, Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 μέχρι αύριο, Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, ώρα 08:00 το σύστημα των ηλεκτρονικών συναντήσεων θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να προγραμματίσουμε τις διαδικτυακές συναντήσεις της 25ης Νοεμβρίου.

 

Επισημαίνουμε ότι την Τετάρτη, 25.11.2020 η επικοινωνία μέσω MS Teams θα γίνει με την ακόλουθη διαδικασία:

 

1.       Συνδέεστε στην πλατφόρμα MS TEAMS  με τα προσωπικά σας στοιχεία

2.       Με την είσοδό σας βλέπετε τη λίστα των εκπαιδευτικών (ομάδες Teams) με τους οποίους έχετε κλείσει συνάντηση. Την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης εισέρχεστε στην ομάδα του εκπαιδευτικού και επιλέγετε το JOIN για να ενημερώσετε τον εκπαιδευτικό για την παρουσία σας

3.       Ο εκπαιδευτικός στη συνέχεια αποδέχεται την είσοδό σας σύμφωνα με την ορισθείσα εκ του συστήματος σειρά προτεραιότητας και αρχίζει η επικοινωνία

 

Κάθε συνάντηση θα έχει μέγιστη διάρκεια 5΄ και παρακαλούμε για την τήρηση του χρονικού πλαισίου, ώστε να εξυπηρετηθούν όλες οι προγραμματισμένες επικοινωνίες.

 

 Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο MS Teams παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το [email protected].

 

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Γιαννουλάτος

Διευθυντής Ιδιωτικού Λυκείου Κολλέγιο Ψυχικού
Επιστροφή