Τα παιδιά της 1ης και 2ας τάξης των Δημοτικών Σχολείων, έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά και να αποκτήσουν διάφορες εμπειρίες, με Αθλητικές και Μουσικές δραστηριότητες, καθώς και Δημιουργικές δραστηριότητες στα Αγγλικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

Ext1920NewTable-1

1η Δημοτικού

Κατά τη διάρκεια των τριών τριμήνων του σχολικού έτους, οι μαθητές της 1ης τάξης παρακολουθούν δύο Αθλητικές και μία Μουσική Δράση. Οι γονείς επιλέγουν ανάμεσα σε πέντε δραστηριότητες ανά τρίμηνο, σημειώνοντας τη σειρά προτίμησης ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών τους: Αριθμός (1) για την πρώτη επιλογή, αριθμός (2) για τη δεύτερη επιλογή, αριθμός (3) για την τρίτη επιλογή, αριθμός (4) για την τέταρτη επιλογή και αριθμός (5) για την πέμπτη επιλογή.

Οι δύο κύκλοι Αθλημάτων και ο ένας κύκλος Μουσικής της 1ης τάξης έχουν ως εξής:

SubjectsADem1920-2

2α Δημοτικού

Οι μαθητές της 2ας μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο μία δραστηριότητα (μία αθλητική ή μία μουσική), κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους. Οι γονείς επιλέγουν δύο δραστηριότητες με σειρά προτίμησης, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα των παιδιών τους: Αριθμός (1) για την πρώτη επιλογή και αριθμός (2) για τη δεύτερη επιλογή.

SubjectsBDem1920-3

Οι μαθητές μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν ατομικά μαθήματα μουσικού οργάνου (πιάνο, κιθάρα, βιολί, βιόλα, τσέλο, φλάουτο) κατά τις αντίστοιχες με την τάξη τους ημέρες Μουσικών Δράσεων, με ειδική χρέωση βάσει των όρων εγγραφής στα ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.