ΗΜΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - CAREER DAY

Μαρ 16, 2021

Προς τους Γονείς των μαθητριών και των μαθητών της Α’ και Β’ Λυκείου

 

 

Αγαπητοί Γονείς,

 

Το Σχολείο για εικοστή πέμπτη συνεχή χρονιά οργανώνει την Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης (Career Day), η οποία φέτος έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021. Όπως γνωρίζετε, για την Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης προσκαλούνται ειδικοί επιστήμονες και στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, οι οποίοι ενημερώνουν με ομιλίες/παρουσιάσεις τους μαθητές της Α΄, της Β΄ Λυκείου και τους μαθητές του Ι.Β.1 για τη φύση του επαγγέλματός τους, για επαγγελματικές προοπτικές, καθώς και για τις απαιτούμενες σπουδές.

 

Φέτος, λόγω των συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένες τις παρουσιάσεις των ομιλητών μας. Προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριές μας να αφιερώσουν τον χρόνο που χρειάζεται για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες που επιθυμούν, την Τετάρτη, 17 Μαρτίου τα μαθήματα για την Α’ και Β’ Λυκείου θα λήξουν στις 12:30, δηλαδή με το πέρας της 5ης διδακτικής περιόδου. Τις δύο τελευταίες διδακτικές περιόδους (6η και 7η) οι μαθητές και οι μαθήτριές μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις ομιλίες για τα αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν μέσω του Portalτου Σχολείου, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς τους.

 

Οι ομιλίες θα βρίσκονται στο Portal του Σχολείου για μία εβδομάδα. Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές μας θα ενημερωθούν για το Career Day μέσα από τις πλατφόρμες του Σχολείου, καθώς και με μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου

Κολλέγιο Αθηνών 

Επιστροφή