Βράβευση Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών στο 1ο Συνέδριο Θαλασσοφυλάκων

Βράβευση Δημοτικού Κολλεγίου Αθηνών στο 1ο Συνέδριο Θαλασσοφυλάκων

Νοε 11, 2019

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 1ο Συνέδριο Θαλασσοφυλάκων του Mη-Kερδοσκοπικού Οργανισμού Safe Water Sports στο Πλωτό Μουσείο Νεράιδα, στη Μαρίνα Φλοίσβου. Την έναρξη του συνεδρίου πραγματοποίησε η Υφυπουργός Παιδείας κα Σ. Ζαχαράκη.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των σχολείων εκείνων που, κατά το περασμένο σχολικό έτος, πραγματοποίησαν τις περισσότερες δράσεις που προτείνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει αναπτύξει ο Οργανισμός Safe Water Sports.

 

Το Δημοτικό Σχολείο Κολλεγίου Αθηνών ήταν ανάμεσα στα βραβευθέντα σχολεία. Ο εκπαιδευτικός της 1ης τάξης του Σχολείου μας,  κ. Υ. Μουράτογλου και η μαθήτρια Η. Ντόιμα παρέλαβαν το βραβείο.

 

 

 

 

 

 

Στόχος του Συνεδρίου και της βράβευσης ειδικότερα ήταν να στείλει το μήνυμα ότι τα βραβευθέντα Σχολεία μπορούν να επηρεάσουν και άλλα, περισσότερα, σχολεία, ώστε η εκπαίδευση για την πρόληψη ατυχημάτων κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ να καταστεί αναγκαία.

Το Συνέδριο έκλεισε με την ελπίδα ότι οι Θαλασσοφύλακες θα πολλαπλασιαστούν και όλοι μας θα αποκτήσουμε την απαραίτητη παιδεία για να προλαβαίνουμε δυσάρεστες καταστάσεις.

Επιστροφή