Τελικός Ρητορικού Γυμνάσματος «25ης Μαρτίου» Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών

Τελικός Ρητορικού Γυμνάσματος «25ης Μαρτίου» Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών

Μαρ 15, 2019
Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του εφετινού Ρητορικού Διαγωνισμού 25ης Μαρτίου για τους μαθητές τη Β’ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών.

Την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του εφετινού Ρητορικού Διαγωνισμού 25ης Μαρτίου για τους μαθητές τη Β’ Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών. Νικητής αναδείχθηκε ο Πέτρος Κακλαμάνης, ο οποίος θα εκφωνήσει τον λόγο του κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου του Λυκείου. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ανδρέας Τσολμεκτσόγλου, ο οποίος θα εκφωνήσει τον λόγο του κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου του Γυμνασίου.Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν τόσο στην τελική όσο και την ημιτελική φάση του γυμνάσματος. Ειδικό θέμα για εφέτος ήταν: Η πνευματική αναγέννηση των Ελλήνων ως καθοριστικός παράγων του αγώνα για την ελευθερία.

 

 

Οι μαθητές που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Διαγωνισμού ήταν οι: 

Πέτρος Κακλαμάνης

Αιμιλία Κεχαγιά

Μερόπη Μυλωνογιάννη

Αικατερίνη Σωτηροπούλου

Ανδρέας Τσολμεκτσόγλου

Οι μαθητές που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Διαγωνισμού ήταν οι: 

Χριστίνα Γκιουνέσογλου

Άννα-Μαρία Κωνσταντάκη

Μιχαήλ Μπακόλας

Παρασκευή-Μαρία Παληογιάννη

Ναταλία Στάμου

Στην Ελλανόδικο Επιτροπή του τελικού συμμετείχαν οι:

Στέφανος Ευθυμιάδης, Καθηγητής Βυζαντινών Σπουδών στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. 

Πασχάλης Κιτρομηλίδης, Ομότιμος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Κέντρου  Μικρασιατικών Σπουδών.

Νικόλαος Σταμπολίδης, Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Επιστροφή