Ενημέρωση γονέων για βαθμολογίες Α΄ τετραμήνου-Ωρολόγιο πρόγραμμα Β΄τετραμήνου

Ιαν 19, 2022

Ψυχικό, 19 Ιανουαρίου 2022

 

Προς τους γονείς των μαθητών και μαθητριών  

του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών  

   

Αγαπητοί γονείς,  

   

Σας ενημερώνουμε ότι από την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 16:00, μπορείτε να έχετε ηλεκτρονική πρόσβαση στις Βαθμολογίες του γιου/της κόρης σας μέσω της εφαρμογής SoSimple, ως ακολούθως: 

 

1.   Πληκτρολογήστε σε έναν φυλλομετρητή/browser (Mozilla Firefox, Google Chrome) την ιστοσελίδα https://sosimple.athenscollege.edu.gr κάνοντας χρήση των κωδικών σας. 

2.   Επιλέξτε το όνομα του γιου/της κόρης σας. 

3.   Επιλέξτε το πεδίο Συνημμένα -> Έγγραφο -> ΛΚΑ-Έλεγχος Επίδοσης –  

      >  Λήψη ή Προβολή. 

 

Την ίδια ημέρα και ώρα, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για την πορεία του παιδιού σας στο α΄ τετράμηνο σύμφωνα με τα κριτήρια αξιολόγησης του Middle Years Programme, μέσω της εφαρμογής ManageBac. Για τον σκοπό αυτό, εισέρχεστε στο ManageΒac με τους κωδικούς του παιδιού σας και ακολουθείτε τη διαδρομή:  

Your Profile (πάνω δεξιά στην οθόνη, στο εικονίδιο με τα αρχικά του ονοματεπώνυμου του/της μαθητή/τριας) -> Manage Your Profile (το Report βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας, στην ενότητα Reports).

 

Τέλος, το νέο ωρολόγιο πρόγραμμα του β΄ τετραμήνου θα ισχύσει από τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 και θα βρίσκεται αναρτημένο ανά τμήμα στο αντίστοιχο κανάλι της τάξης που παρακολουθεί κάθε μαθητής/μαθήτρια στο MS Teams.  

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε σε εσάς και στις οικογένειές σας υγεία και δύναμη. 

   

Με εκτίμηση,  

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Συντονιστής Κολλεγίου Αθηνών &

Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών  

Επιστροφή