Διαγωνισμός "Κάν'το ν' ακουστεί 2021": Ψηφοφορία ακροατών

Διαγωνισμός "Κάν'το ν' ακουστεί 2021": Ψηφοφορία ακροατών

Απρ 28, 2021

Αγαπητοί γονείς,

Στο πλαίσιο του μαθητικού διαγωνισμού ραδιοφωνικού μηνύματος και τραγουδιού του European School Radio με τον τίτλο: «Καν’ το ν’ ακουστεί», το Σχολείο με εκπρόσωπό την Ομάδα Μουσικού Θεάτρου (Musical), έχει λάβει μέρος στον διαγωνισμό.

Στην παρούσα φάση, η κριτική επιτροπή και τα διαγωνιζόμενα σχολεία έχουν ήδη ολοκληρώσει τις δικές τους αξιολογήσεις.  Η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των συμμετοχών θα ολοκληρωθεί μέσω ψηφοφορίας στην οποία καλείται να ψηφίσει το κοινό έως την Τρίτη 25 Μαΐου 2021.

Το τραγούδι και το ραδιοφωνικό μήνυμα της συμμετοχής του Σχολείου μας, βρίσκεται ήδη στην επίσημη ιστοσελίδα του European School Radio και είναι διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να υποστηρίξει τη συμμετοχή μας. Αν λοιπόν σας αρέσει η προσπάθεια των μαθητών μας, υποστηρίξτε την ψηφίζοντας και στις δύο ενότητες (Τραγούδια - Ραδιοφωνικά Μηνύματα).

Μπορείτε να ψηφίσετε πατώντας στο παρακάτω link:

http://contest.europeanschoolradio.eu/vote/ 

Μπορείτε επίσης να δείτε τις εργασίες των μαθητών την Ομάδας Μουσικού Θεάτρου (Musical) με τις οποίες το Σχολείο μας συμμετέχει στον διαγωνισμό πατώντας τα παρακάτω link:

Τραγούδι 

Ραδιοφωνικό Μήνυμα

Επιστροφή