Ενημερωτική Συνάντηση Γονέων-Εκπαιδευτικών Τετάρτη, 25-11-2020

Νοε 19, 2020

Προς τους γονείς

των μαθητών και μαθητριών

του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών

 

Ψυχικό, 19 Νοεμβρίου 2020

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020  από τις 15:30 έως τις 18:30 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή ενημέρωση από τους καθηγητές για την πρόοδο των μαθητών και μαθητριών όλων των τάξεων του Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών. Η διαδικασία που θα ακολουθήσετε προκειμένου να επικοινωνήσετε με τους διδάσκοντες των παιδιών σας, είναι ακριβώς η ίδια που ακολουθείτε για τις εβδομαδιαίες συναντήσεις σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ηλεκτρονικό ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς των παιδιών σας από την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020, ώρα 08:00 έως την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020, ώρα 23:59. Μετά το πέρας της προθεσμίας αυτής δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε άλλη διαδικτυακή συνάντηση, που να αφορά στην έκτακτη αυτή απογευματινή ενημέρωση. Σημειώνουμε ότι από σήμερα, Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 μέχρι αύριο, Παρασκευή20 Νοεμβρίου 2020, ώρα 08:00 το σύστημα των ηλεκτρονικών συναντήσεων θα παραμείνει κλειστό, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις συναντήσεις της 25ης Νοεμβρίου.

 

Ειδικότερα επισημαίνουμε ότι η επικοινωνία μέσω MS Teams θα γίνει με την ακόλουθη διαδικασία:

 

  1. Συνδέεστε στην πλατφόρμα MS TEAMS  με τα προσωπικά σας στοιχεία.
  2. Με την είσοδό σας θα δείτε τη λίστα των εκπαιδευτικών (ομάδες Teams) με τους οποίους έχετε κλείσει συνάντηση. Την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης εισέρχεστε στην ομάδα του εκπαιδευτικού και επιλέγετε join για να ενημερώσετε τον εκπαιδευτικό για την παρουσία σας.
  3. Στη συνέχεια, ο εκπαιδευτικός ανάλογα με τη σειρά προτεραιότητας, αποδέχεται την είσοδό σας και αρχίζει η επικοινωνία.
  4. Κάθε συνάντηση θα έχει μέγιστη διάρκεια 5΄.

 

 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο MS Teams παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το [email protected].

 

 

Ευχόμαστε υγεία στις οικογένειές σας και καλή πρόοδο στους μαθητές μας.

 

Με εκτίμηση,

 

Χρίστος Ι. Κωνσταντόπουλος

Διευθυντής Ιδιωτικού-Ισοτίμου Λυκείου

Κολλέγιο Αθηνών
Επιστροφή