Commencement 2018: Ανακοίνωση προς τους γονείς τελειοφοίτων

Commencement 2018: Ανακοίνωση προς τους γονείς τελειοφοίτων

Ιουλ 2, 2018
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ Ψυχικό, 14 Ιουνίου 2018 Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Γ΄ Λυκείου και του ΙΒ2,Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετι

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ 

Ψυχικό, 14 Ιουνίου 2018

 

Αγαπητοί γονείς των μαθητών της Γ΄ Λυκείου και του ΙΒ2,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με οργανωτικές λεπτομέρειες της Τελετής Αποφοίτησης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το Κολλέγιο επιθυμώντας να τονίσει ακόμη περισσότερο τον ακαδημαϊκό χαρακτήρα της Τελετής, έχει καθιερώσει οι τελειόφοιτοι καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής να φορούν τήβεννο, ένδυμα διεθνώς καθιερωμένο για επίσημες τελετές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Η τήβεννος είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή των τελειοφοίτων στην Τελετή Αποφοίτησης και θα διατεθεί από το Σχολείο δωρεάν προς χρήση για την ημέρα αυτή. Ωστόσο, όσοι τελειόφοιτοι επιθυμούν να την αγοράσουν (κόστος 135 €) θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 20 Ιουνίου 2018 στη Γραμματεία της Φυσικής Αγωγής (κ. Τίνα Σιαπέρα) και να καταβάλουν το κόστος της.

Η τήβεννος θα παραδίδεται στους τελειοφοίτους με κατάθεση της αστυνομικής ταυτότητας/του διαβατηρίου τους, πριν από τη δοκιμή της Τελετής Αποφοίτησης, την Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018. Το βράδυ της ημέρας εκείνης η τήβεννος θα παραμείνει στο Σχολείο. Μετά την ολοκλήρωση της Τελετής Αποφοίτησης, την Τετάρτη το βράδυ, κατά την παράδοσή της θα επιστραφεί στους Αποφοίτους 2018 η ταυτότητα/το διαβατήριο που θα έχουν καταθέσει. Στη συνέχεια οι Απόφοιτοι 2018 θα συμμετάσχουν στο παραδοσιακό δείπνο, στο προαύλιο του Θεάτρου του Κολλεγίου, και στην αποχαιρετιστήρια γιορτή, στον υπαίθριο χώρο της Λέσχης του ΣΑΚΑ. Για τις εκδηλώσεις αυτές αρμόζει απογευματινό ένδυμα. Τα αγόρια θα πρέπει κατά την Tελετή Aποφοίτησης να φορούν λευκό πουκάμισο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας, η οποία είναι απαραίτητη για την επιτυχή διεξαγωγή της Τελετής Αποφοίτησης. Ευχόμαστε σε όλους τους Αποφοίτους 2018 καλή επιτυχία στις περαιτέρω σπουδές τους και γενικότερα στη σταδιοδρομία τους.

 

 

Διονύσιος Τσελέντης

 

Απόστολος Αθανασόπουλος

Συνδιευθυντής

και Διευθυντής Λυκείου

Κολλεγίου Αθηνών

 

Συντονιστής Σχολικών Μονάδων

και Διευθυντής Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού

 

 

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Oι προσκλήσεις που θα σας αποσταλούν είναι μόνο για τους γονείς.  Αν επιθυμείτε να παρευρεθούν και άλλα μέλη της οικογένειάς σας στην Τελετή Αποφοίτησης 2018 (Commencement) στις 11 Ιουλίου 2018, θα χρειαστεί να προμηθευτείτε επιπλέον προσκλήσεις.  Για πληροφορίες  μπορείτε  να  επικοινωνήσετε  με  την κ. Ρούλα Πρωτοπαπαδάκη στα  τηλ. 210-6798210, 210-6798274 ή να περάσετε από το γραφείο 121 στο Μπενάκειο μέχρι την Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018 (09:00-15:00). 

Λόγω του σχετικά περιορισμένου χώρου και του μεγάλου αριθμού των γονέων, των συγγενών και φίλων των τελειοφοίτων, οι οποίοι θα παρευρεθούν στην Τελετή Αποφοίτησης (11.7.2018), παρακαλείσθε - για τη δική σας καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση - να προσέλθετε εγκαίρως.

 

Πέρας προσελεύσεως:  18:45

Επιστροφή