Τελετή Αποφοίτησης 2019: Επιστολή προς αποφοίτους

Τελετή Αποφοίτησης 2019: Επιστολή προς αποφοίτους

Ιουν 25, 2019
Αγαπητοί συναπόφοιτοι, Η 90ή Ετήσια Τελετή Αποφοιτήσεως-Commencement της τάξης του 2019 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, στις 7 μ.

Αγαπητοί συναπόφοιτοι,

Η 90ή Ετήσια Τελετή Αποφοιτήσεως-Commencement της τάξης του 2019 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Ιουλίου, στις 7 μ.μ. Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη σημαντική αυτή ημέρα για τους τελειοφοίτους μας.

Μετά την Τελετή Αποφοιτήσεως, το Κολλέγιο οργανώνει δείπνο στην Charles V. Bookis Plaza για την τάξη του 2019, για αποφοίτους προηγουμένων ετών, για τα μέλη του Σωματείου «Ελληνοαμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα», τα μέλη του Συμβουλίου Επιτρόπων (Trustees) και τα μέλη του προσωπικού του Κολλεγίου -χωρίς συζύγους.

Ο περιορισμένος χώρος επιβάλλει, δυστυχώς, περιορισμό και του αριθμού των θέσεων για το δείπνο, στο οποίο, ως εκ τούτου, θα έχουν τη δυνατότητα να μετάσχουν μόνον όσοι θα έχουν προμηθευθεί -με σειρά προτεραιότητας- την ειδική πρόσκληση.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς, Νικόλαος Α. Τσαβλίρης Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος

 

ΔΕΙΠΝΟ COMMENCEMENT - ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, 9:30 μ.μ.

 Όσοι απόφοιτοι επιθυμούν να μετάσχουν στο δείπνο θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ειδική πρόσκληση-εισιτήριο (για ένα άτομο), την οποία μπορούν να προμηθευθούν, κατά το διάστημα 21 Ιουνίου - 4 Ιουλίου, από τα εξής σημεία:

            ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ, ΨΥΧΙΚΟ

              Τηλ. 210-6798146

              Δευτέρα - Παρασκευή

              9:00 π.μ. -  3:30 μ.μ.

                NAVIGATOR TRAVEL AGENCY (Κυρία Ντία Γιαννά), Ακαδημίας 32 - 5ος όροφος

              Δευτέρα - Παρασκευή

              9:00 π.μ. - 5:00 μ.μ.

 

            Ι. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ/ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ      

              Κηφισίας 324, Κηφισιά (δίπλα στο ΑΒ Βασιλόπουλος, Ν. Ερυθραία)

              Τηλ. 210-6233173

              Πέμπτη

              11:00 π.μ. - 1:00 μ.μ

 Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να φροντίσουν να προμηθευτούν εγκαίρως προσκλήσεις για το δείπνο, οι οποίες θα διατεθούν κατά σειρά προτεραιότητας.Υπογραμμίζεται ότι -όπως κάθε χρόνο- η είσοδος στον χώρο του δείπνου θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν μαζί τους την ειδική πρόσκληση-εισιτήριο.

 

 

 

 

 

Επιστροφή