Διακρίσεις μαθητών του ΕΕΙ στο Παγκόσμιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Debate 2018

Διακρίσεις μαθητών του ΕΕΙ στο Παγκόσμιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Debate 2018

Αυγ 28, 2018
Οι μαθητές Σήλια Γαζέπη (ΚΨ-IB) και Γιώργος Φιλιππόπουλος (ΚΨ-IB), οι οποίοι μόλις αποφοίτησαν από το Κολλέγιο, ήταν μέλη της πενταμελούς Ελληνικής ο

Οι μαθητές Σήλια Γαζέπη (ΚΨ-IB) και Γιώργος Φιλιππόπουλος (ΚΨ-IB), οι οποίοι μόλις αποφοίτησαν από το Κολλέγιο, ήταν μέλη της πενταμελούς Ελληνικής ομάδας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σχολικού Debate (World Schools Debating Championship), το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 17-27 Ιουλίου, στην Κροατία.

 Η Ελληνική ομάδα κατέλαβε τη 17η θέση στη συνολική κατάταξη μεταξύ των 65 χωρών που συμμετείχαν, φτάνοντας στους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Η Ελληνική ομάδα συμμετείχε σε debate με ομάδες από όλο τον κόσμο, και κέρδισε σημαντικούς γύρους εναντίον ισχυρών ομάδων με μεγάλη παράδοση στο debate.

Επιπλέον οι δύο μαθητές μας διακρίθηκαν και σε προσωπικό επίπεδο αφού κατατάχθηκαν μεταξύ των 60 πρώτων ομιλητών της διοργάνωσης.

Την ομάδα προετοίμασαν και συνόδευσαν φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δύο προπονητές Debate και Forensics του Κολλεγίου, η κα. Καλλίνα Μπασλή και ο κ. Θεόδωρος Ντουνιάς.  

Επιστροφή