To πρόγραμμα “Speak Truth to Power” και μία ιδιαίτερη επίσκεψη στο Κολλέγιο

To πρόγραμμα “Speak Truth to Power” και μία ιδιαίτερη επίσκεψη στο Κολλέγιο

Σεπ 14, 2017
Τις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο Ψυχικό επισκέφθηκε την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, η κ. Kerry Kennedy, Πρόεδρος του Ιδρύματος "Robert F.

Τις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο Ψυχικό επισκέφθηκε την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, η κ. Kerry Kennedy, Πρόεδρος του Ιδρύματος "Robert F. Kennedy Human Rights" και η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Με αφορμή την επιτυχή λειτουργία του εκπαιδευτικού προγράμματος “
Speak Truth to Power” στο Κολλέγιο, στο πλαίσιο του IC Summer School 2017, οι κυρίες Kennedy και Βαρδινογιάννη, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από μέλη της Διοίκησης, της Διεύθυνσης, εκπαιδευτικούς και μαθητές για την εμπειρία τους κατά την εφαρμογή του προγράμματος αλλά και να συζητήσουν τρόπους διεύρυνσής του.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διδάσκεται σε εκατομμύρια μαθητές όλων των βαθμίδων σε όλο τον κόσμο δείχνοντάς τους ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον οικουμενικό αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το πρόγραμμα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της κ. Kennedy η ελληνική έκδοση του οποίου, υπό τον τίτλο «Λέμε την Αλήθεια στην Εξουσία» αποτελεί πρωτοβουλία του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

 

Περισσότερα για το πρόγραμμα:

Κέντρο Robert F. Kennedy Human Rights

ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

 

Επιστροφή