Τα Nέα μας

Σύνθεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ

Σύνθεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ

Ιαν 15, 2021

Στις 15 Δεκεμβρίου 2020 διεξήχθη –διαδικτυακά λόγω πανδημίας– η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου «Ελληνο-Αμερικανικόν Εκπαιδευτικόν Ίδρυμα».

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την έκθεση των πεπραγμένων, την οποία παρουσίασε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Τσαβλίρης και τον οικονομικό απολογισμό, τον οποίο παρουσίασε ο Ταμίας Αλέξης Πιλάβιος.

Μετά την ολοκλήρωση της πενταετούς θητείας του Αλέξη Πιλάβιου στο Διοικητικό Συμβούλιο, η Γ.Σ. εξέλεξε ως νέο μέλος του, τον Κωνσταντίνο Δεληκωστόπουλο ’90.

Εξέλεξε επίσης ως νέα μέλη του Σωματείου, τους αποφοίτους Χάρη Κονιδάρη ΄86, Αριστείδη Πίττα ΄76 και Έλλη Φιλιπποπούλου ΄88.

Κατά την πρώτη μετά τη Γενική Συνέλευση συνεδρίασή του (7 Ιανουαρίου 2021), το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με την εξής σύνθεση:

Πρόεδρος: Αννίκα Παπαντωνίου

Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Φυλακτόπουλος

Γενικός Γραμματέας: Βασίλης Νειάδας  

Ταμίας: Σέργιος Αμπαριώτης  

Μέλη:
Γεράσιμος Αλιβιζάτος
Δαμιανός Αμπακούμκιν
Ήρα Βαλσαμάκη-Ράλλη
Κωνσταντίνος Δεληκωστόπουλος
Νικηφόρος Διαμαντούρος
Αλέξανδρος Καμαρινός
Νίκος Τσαβλίρης

Η Αννίκα Παπαντωνίου (Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την περίοδο 2018-2021), διαδέχεται ως Πρόεδρος του Δ.Σ. τον Νίκο Τσαβλίρη, ο οποίος αποχώρησε από την θέση αυτή με την ολοκλήρωση της θητείας του, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν Αντιπρόεδρος και Ταμίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον Ν. Τσαβλίρη για την πολυσήμαντη προσφορά του και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς.

Με τις εγκάρδιες ευχές του Δ.Σ. για μια ομαλή και δημιουργική χρονιά με υγεία!

Αννίκα Παπαντωνίου, Πρόεδρος Δ.Σ.
Βασίλης Ε. Νειάδας, Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.

Επιστροφή