Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας!

Ας σπάσουμε τα ρεκόρ ταχύτητας και ας χαρίσουμε στους μαθητές μας και το Σχολείο μας μια ακόμη πρωτιά! 

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στην πρωτοβουλία των μαθητών Γυμνασίου Κολλεγίου Αθηνών στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στον διεθνή STEM διαγωνισμό F1 in Schools. Ο διαγωνισμός F1 in Schools διοργανώνεται ετησίως με την υποστήριξη της Formula 1 και καλεί μαθητές από όλον τον κόσμο να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν μία λειτουργική μικρογραφία μονοθέσιου οχήματος κατά τα πρότυπα της F1. Οι μαθητές, που διαγωνίζονται τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, έχουν στόχο τον σχεδιασμό και την κατασκευή μιας πρωτότυπης μινιατούρας αυτοκινήτου από το επίσημο μοντέλο F1 Model Block με εργαλεία σχεδίασης CAD/CAM και με βάση τους κανονισμούς της τρέχουσας περιόδου. Ταυτόχρονα, αξιολογούνται για την επιχειρηματικότητα, τις προωθητικές ενέργειες και την οικονομική διαχείριση της ομάδας τους, την οποία οργανώνουν αυτόνομα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον διαγωνισμό εδώ

H ομάδα Speed Trap προκρίθηκε στην πρώτη φάση του πανελλήνιου τελικού F1 in Schools Greece. Το αμαξίδιό τους θα διαγωνιστεί στις πίστες τον Οκτώβριο 2023, μαζί με άλλες 24 ομάδες από όλη την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του F1 in Schools Greece μπορείτε να βρείτε εδώ

Δείτε περισσότερα: ΙστότοποςInstagram, LinkedIn 

Η ομάδα

Η μαθητική ομάδα Speed Trap αποτελείται από 4 μαθητές. Παρακάτω βλέπετε τα μέλη της ομάδας με ένδειξη της αρμοδιότητας κάθε μέλους: 

Μαρία Πετρόλια:  αρχηγός ομάδας, μηχανικός σχεδίασης, υπεύθυνος διαχείρισης έργου

Φαίδρα Μιχάλα: μηχανικός σχεδίασης, υπεύθυνος διαχείρισης έργου, web developer

Απόστολος Βασιλικός: μηχανικός κατασκευής, σχεδιαστής γραφικών, υπεύθυνος marketing

Άγγελος Γκορίτσας: μηχανικός κατασκευής, υπεύθυνος ανεύρεσης πόρων, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων

Η αποστολή & το όραμα της ομάδας

Αποστολή της ομάδας είναι η εύρεση καινοτόμων μεθόδων αεροδυναμικού σχεδιασμού και κατασκευής με σκοπό τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας που αποδίδει το όχημα. Εμπνευσμένοι από την επίσημη διοργάνωση της Formula 1, οι μαθητές επιδιώκουν τη διεύρυνση των μηχανολογικών δυνατοτήτων τους και αποβλέπουν, όχι μόνο στην πρωτιά, αλλά και στην κατάρριψη των υφιστάμενων ρεκόρ.

Μέσα από αυτήν την προσπάθεια, οι μαθητές μας συμμετέχουν παράλληλα στο Annual Fund του Σχολείου μας. Το ποσό που θα προκύψει μετά την κάλυψη των αναγκών του έργου θα στηρίξει το Πρόγραμμα Υποτροφιών για την Οικονομική Ενίσχυση συμμαθητών και των οικογενειών τους στις περιπτώσεις που υπάρχει ανάγκη. 

Κάθε δωρεά ενδυναμώνει τους μαθητές μας.

Για να κάνετε τη δωρεά σας: 

  • με κάρτα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση και αποστολή της απόδειξης δωρεάς καθώς και για την αναγνώριση της στήριξής σας με βάση τη συγκατάθεσή σας (όπου έχει εφαρμογή). Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες και πεζοκεφαλαία. Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
  • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δείτε εδώ.
Σκοπός δωρεάς
Άλλα στοιχεία δωρεάς
Ποσό δωρεάς*
Σημείωση: Το ελάχιστο ποσό δωρεάς των €10 ισχύει για δωρεές με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση. Δωρεές μικρότερες του ελάχιστου ποσού μπορούν να κατατίθενται σε συνεννόηση με τη Σχολική Μονάδα, το Προεδρείο της τάξης ή/και το Μαθητικό Συμβούλιο. 

Στοιχεία επικοινωνίας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας με ελληνικούς χαρακτήρες και πεζοκεφαλαία, ακολουθώντας τις οδηγίες. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας καταχωρίζονται στη βάση δεδομένων του Ε.Ε.Ι. (ή επικαιροποιούν τα ήδη καταχωρισμένα στοιχεία σας) και χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς έκδοσης και αποστολής απόδειξης δωρεάς καθώς και για μελλοντική επικοινωνία για σκοπούς στήριξης του έργου του Σχολείου. Σημειώνουμε ότι από 1/1/2023 η υποβολή δηλώσεων φόρου δωρεών γίνεται ηλεκτρονικά. Τη διαδικασία αυτή θα κάνουμε εμείς (Ε.Ε.Ι.) ως δωρεοδόχοι και θα πρέπει αντίστοιχα οι δωρητές να κάνουν την ηλεκτρονική αποδοχή-επικύρωση. Μετά την υποβολή της δήλωσης θα λαμβάνουν από την ΑΑΔΕ, στο email που οι ίδιοι έχουν δηλώσει στην πλατφόρμα, σχετική ειδοποίηση για την αποδοχή. Για οποιαδήποτε αλλαγή/επικαιροποίηση στο μέλλον μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected].


Θα ήθελα κάνω τη δωρεά μου

Άτομο επικοινωνίας εντός επιχείρησης / οργανισμού

Σχέση με το Κολλέγιο*

Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/της. Οι Class Agents της τάξης δύνανται να ενημερωθούν για τη στήριξη των συμμαθητών τους στο Πρόγραμμα Υποτροφιών και το έργο του Σχολείου εν γένει, προκειμένου να (επανα)σχεδιάσουν τις επαφές που θα πραγματοποιήσουν με την τάξη για τη στήριξη του Σχολείου.

Δήλωση διαβίβασης επαγγελματικών στοιχείων στον ΣΑΚΑ. Δηλώνω ότι επιθυμώ τη διαβίβαση των επαγγελματικών μου στοιχείων (διεύθυνση εργασίας, τηλέφωνο εργασίας, ηλεκτρονική διεύθυνση) στον ΣΑΚΑ και ως αυτά θα τα επικαιροποιήσω τυχόν στο μέλλον.
Δήλωση διαβίβασης επαγγελματικών στοιχείων από τον ΣΑΚΑ στο Κολλέγιο. Δηλώνω ότι επιθυμώ τη διαβίβαση των επαγγελματικών μου στοιχείων (διεύθυνση εργασίας, τηλέφωνο εργασίας, ηλεκτρονική διεύθυνση) από τον ΣΑΚΑ στο Κολλέγιο και ως αυτά θα τα επικαιροποιήσω τυχόν στο μέλλον. (η παρούσα δήλωση συλλέγεται για λογαριασμό του ΣΑΚΑ και θα δοθεί στον ΣΑΚΑ προς ενημέρωση της βάσης του και του τρόπου επικοινωνίας – αλληλεπίδρασης με το Κολλέγιο).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκατάθεση δείτε εδώ.

 

Επιπρόσθετη σχέση με το Κολλέγιο
Σχέση με το Κολλέγιο*

Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/της. Οι Class Agents της τάξης δύνανται να ενημερωθούν για τη στήριξη των συμμαθητών τους στο Πρόγραμμα Υποτροφιών και το έργο του Σχολείου εν γένει, προκειμένου να (επανα)σχεδιάσουν τις επαφές που θα πραγματοποιήσουν με την τάξη για τη στήριξη του Σχολείου.

Δήλωση διαβίβασης στοιχείων επικοινωνίας στον ΣΑΚΑ. Δηλώνω ότι επιθυμώ τη διαβίβαση των στοιχείων επικοινωνίας μου (τηλέφωνα επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, διεύθυνση αλληλογραφίας) στον ΣΑΚΑ και ως αυτά θα τα επικαιροποιήσω τυχόν στο μέλλον.
Δήλωση διαβίβασης στοιχείων επικοινωνίας από τον ΣΑΚΑ στο Κολλέγιο. Δηλώνω ότι επιθυμώ όποιο στοιχείο επικοινωνίας (τηλέφωνα επικοινωνίας, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, διεύθυνση αλληλογραφίας) έχω δηλώσει ή επικαιροποιήσω στο μέλλον απευθείας στον ΣΑΚΑ, να διαβιβαστεί/διαβιβάζεται στο Κολλέγιο από τον ΣΑΚΑ. (η παρούσα δήλωση συλλέγεται για λογαριασμό του ΣΑΚΑ και θα δοθεί στον ΣΑΚΑ προς ενημέρωση της βάσης του και του τρόπου επικοινωνίας – αλληλεπίδρασης με το Κολλέγιο).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκατάθεση δείτε εδώ.

 

Επιπρόσθετη σχέση με το Κολλέγιο

Συγκατάθεση για ονομαστική αναφορά

Αναγνωρίζουμε τους δωρητές μας κατόπιν συγκατάθεσής τους —με βάση το ετήσιο συνολικό ποσό των δωρεών τους— στην ετήσια Έκθεση Δωρεών (Report on Giving) σε Giving Societies (Honor Roll of Donors). Αναγράφεται η αδιάλειπτη προσφορά δωρητών για 5 και 10 έτη. H Έκθεση Δωρεών διανέμεται σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Για την ονομαστική αναφορά σας στην Έκθεση Δωρεών θα λάβετε ειδική επικοινωνία και φόρμα συγκατάθεσης. Μπορείτε να δείτε την ετήσια Έκθεση Δωρεών 2020-2021 εδώ.
Αναγνωρίζουμε παράλληλα τη συνεισφορά των δωρητών μας κατόπιν συγκατάθεσής τους —ανεξαρτήτως ποσού— στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund που είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου Αθηνών εδώ.

Η ονομαστική αναφορά μπορεί να γίνει στο όνομα του δωρητή ή/και του/της συζύγου ή άλλου αγαπημένου προσώπου ή σε εταιρεία/οργανισμό που εκπροσωπεί. Την ονομαστική αναφορά των αποφοίτων συνοδεύει το έτος αποφοίτησης. Το ποσό της δωρεάς δεν δημοσιοποιείται.

Συγκατάθεση*

Παρακαλούμε συμπληρώστε σε πεζοκεφαλαία. Εάν είστε απόφοιτος/η σημειώστε έτος αποφοίτησης με ένδειξη γ ή Δ, όπου έχει εφαρμογή.

Παρακαλούμε συμπληρώστε με λατινικούς χαρακτήρες σε πεζοκεφαλαία. Εάν είστε απόφοιτος/η σημειώστε έτος αποφοίτησης με ένδειξη γ ή Δ, όπου έχει εφαρμογή.

 

Το Κολλέγιο Αθηνών (Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός. Οι δωρεές προς το Κολλέγιο εκπίπτονται από τη φορολογία υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τον νόμο. 

Χρειάζεστε βοήθεια; Για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα ή τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Development Office τηλεφωνικά στο +30 210-6798217, 218 ή με email στο [email protected].