Annual Fund Holiday 2020

AFH2020_Motto_fn

You made someday... TODAY! Σας ευχαριστούμε.

H συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας. 

Η συμμετοχή των μελών της Κολλεγιακής οικογένειας ήταν συγκινητική. Μέσα σε έναν μήνα, συγκεντρώθηκαν πάνω από €100.000 από 600 δωρητές, που εξασφάλισαν υποτροφία σε 14 μαθητές. Με τη δική σας στήριξη, οι 12 από αυτούς, τελειόφοιτοι, θα «κατεβούν τα σκαλιά του Μπενακείου» στην Τελετή Αποφοίτησης 2021 και 2 μαθητές μας θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Κολλέγιο.

Εσείς φωτίζετε τον δρόμο των μαθητών μας. 

Τους χαρίζετε την ευκαιρία να συνεχίζουν τις σπουδές τους, να βιώνουν την Κολλεγιακή εμπειρία αλλά και τη μοναδική στιγμή της αποφοίτησης από το Κολλέγιο που, χαραγμένη στο μυαλό και στην καρδιά όλων των αποφοίτων μας, τους ακολουθεί πάντοτε μαζί με τις αξίες που ενστερνίστηκαν και τα εφόδια που έλαβαν στο Σχολείο μας. Η δική σας κίνηση προσφοράς κάνει τη διαφορά και δίνει το παράδειγμα που και άλλοι θα ακολουθήσουν.

Δείτε τον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του εορταστικού Annual Fund 2020 εδώ

Make someday... TODAY! Απομένουν λίγες ημέρες ακόμη για να στηρίξετε το εορταστικό Annual Fund.

Αφήνοντας πίσω μας το 2020 και τις πρωτοφανείς προκλήσεις του ας κάνουμε τη διαφορά με μια κίνηση αγάπης που θα μεταμορφώσει τη ζωή ενός παιδιού! 

Στηρίξτε εδώ

Το δικό μας δώρο σε εσάς! Καλή Χρονιά!

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας. Βρείτε τις φετινές εορταστικές κάρτες του Σχολείου μας στα ελληνικά και στα αγγλικά, για να ευχηθείτε στους αγαπημένους σας, καθώς και εικόνες από τo χιονισμένo campus του Κολλεγίου στο Ψυχικό, για να τις χρησιμοποιήσετε ως ηλεκτρονικό φόντο στις διαδικτυακές συναντήσεις σας με συναδέλφους, μέλη της οικογένειας και φίλους! Απολαύστε εορταστική μουσική από το Τμήμα Μουσικής και το Ωδείο του Σχολείου μας. 

Δείτε τον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του εορταστικού Annual Fund 2020 εδώ

Δείτε περισσότερα εδώ

AC_AFH2020_Appeal3_final

Make someday... TODAY! Φωτίστε τον δρόμο των μαθητών μας.

Ας φωτίσουμε όλοι μαζί τον δρόμο των μαθητών μας για να τους δούμε να «κατεβαίνουν τα σκαλιά του Μπενακείου» και να αναπτύσσουν δράση σημαντική για την κοινωνία μας και τον κόσμο. Κάθε δωρεά – ανεξαρτήτως ποσού – μετράει. Αυτές τις γιορτές, ας κάνουμε ένα δώρο που θα διαρκέσει μια ζωή…

Η στήριξή σας στο Annual Fund, μάς επιτρέπει να συνεχίζουμε να τιμούμε την παράδοση προσφοράς και αλληλεγγύης του Σχολείου μας.

Στηρίξτε εδώ 

Δείτε τον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του εορταστικού Annual Fund 2020 εδώ

Δείτε περισσότερα εδώ

AC_AFH2020_Appeal2_final

AC_AFH2020_President_message_pl

Μήνυμα του Διευθυντή / President Καθηγητή Κώστα Συνολάκη '75

Αγαπητά μέλη της Κολλεγιακής Οικογένειας,

Με το πνεύμα αγάπης και προσφοράς των Χριστουγέννων να ζεσταίνει τις καρδιές μας, σας ευχαριστώ θερμά για τη συνεχή υποστήριξή σας, όλη αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη χρονιά που περάσαμε. Το να παραμείνει κανείς αισιόδοξος υπό αυτές τις συνθήκες είναι μια πρόκληση. Για εμάς, όμως, το να διατηρήσουμε την πίστη μας στις αξίες του Σχολείου μας και να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την υποστήριξή του είναι απόλυτη προτεραιότητα.

Τους προηγούμενους μήνες, προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε την ασφάλεια της κοινότητάς μας και να διασφαλίσουμε ότι το Κολλέγιο εξακολουθεί να προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και ακόμα πιο αποτελεσματική εξ αποστάσεως διδασκαλία. 

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός. Η στήριξή σας στο Annual Fund του Κολλεγίου, μάς επιτρέπει να υπηρετούμε τους στόχους μας και να συνεχίζουμε να τιμούμε την παράδοση προσφοράς και αλληλεγγύης του Σχολείου μας, στηρίζοντας τους μαθητές μας. Αποτελεί πεποίθησή μας ότι η διαμόρφωση μιας ποικιλόμορφης μαθητικής κοινότητας διευρύνει τους ορίζοντες των μαθητών, τους δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσουν τις παραδοχές τους και να δημιουργήσουν γέφυρες επικοινωνίας με άλλα πολιτισμικά περιβάλλοντα. 

Άλλοτε, αυτήν την περίοδο το Σχολείο μας θα οργάνωνε το καθιερωμένο Xριστουγεννιάτικο Bazaar, μια γιορτή προσφοράς, εθελοντισμού και αλληλεγγύης, που φέρνει κοντά την Κολλεγιακή οικογένεια για τη στήριξη των μαθητών μας. To Bazaar δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί φέτος, για να ανταλλάξουμε ευχές και να στηρίξουμε έμπρακτα τους μαθητές μας. Αλλά υπάρχει πάντα τρόπος να δείξουμε την αγάπη μας.

Ας στηρίξουμε όλοι σήμερα το Annual Fund φωτίζοντας τον δρόμο των μαθητών μας. Θέλουμε να δούμε όλους - ανεξαιρέτως - τους μαθητές μας να «κατεβαίνουν τα σκαλιά του Μπενακείου», μια στιγμή που μένει χαραγμένη στο μυαλό των αποφοίτων μας, των οικογενειών τους και ολόκληρης της Κολλεγιακής οικογένειας. Να συνεχίσουν οι μαθητές μας να διαπρέπουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, σε όλα τα μεγάλα και ισχυρά Πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Αμερικής, της Μεγάλης Βρετανίας και αλλού και στη συνέχεια να γίνονται διαπρεπή στελέχη της δημόσιας ζωής τόσο του τόπου μας όσο και του εξωτερικού, πιστοί πάντα στις αξίες που ενστερνίστηκαν ως μαθητές μας. 

Κάθε δωρεά – ανεξαρτήτως ποσού – μετράει. Η συμμετοχή όλων μας, με όσο ο καθένας μπορεί να προσφέρει, κάνει τη διαφορά στη ζωή των μαθητών μας.

Σας εύχομαι «Καλές γιορτές» και καλή δύναμη, με ενότητα και αισιοδοξία!

Μένουμε ασφαλείς!

Δείτε το βιντεοσκοπημένο μήνυμα εδώ

Make someday… TODAY! Ας κρατήσουμε το πνεύμα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar ζωντανό στηρίζοντας τους μαθητές μας.

Πέρυσι τέτοιες ημέρες θα γιορτάζαμε όλοι μαζί το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας. Φέτος, όλα είναι διαφορετικά. Για μία ακόμη φορά όμως, ας παραμείνουμε ενωμένοι και ας κρατήσουμε ζωντανό το πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης του Σχολείου μας. Στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών και ενισχύοντας τους μαθητές μας στο γεμάτο προκλήσεις ταξίδι τους.

Στηρίξτε σήμερα, προσφέροντας ο καθένας όσο μπορεί.

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.

Στηρίξτε εδώ

Δείτε τον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του εορταστικού Annual Fund 2020 εδώ

Δείτε περισσότερα εδώ 

AFH2020_Appeal1_fn