Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας! #ChristmasBazaar2022

To view this in English, please click here.

Αγαπητά μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας,

Εκ μέρους των Επιτροπών Γονέων-Parents Fund Drive, Γονέων Αποφοίτων-Alumni Parents Fund Drive και του Κολλεγίου Αθηνών, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εξαιρετική συμμετοχή και την πολύτιμη στήριξή σας στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar που πραγματοποιήθηκε στις 3-4 Δεκεμβρίου 2022 μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Το Bazaar μας γιόρτασε φέτος 40 χρόνια!

Πάνω από 4.000 επισκέπτες μάς τίμησαν με τη συμμετοχή τους, 350 εθελοντές αφιέρωσαν τον χρόνο τους και 800 υποστηρικτές, επιχειρήσεις και μέλη της Κολλεγιακής οικογένειας, προσέφεραν και στήριξαν τον σκοπό του με χορηγίες και δωρεές. Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο με ποικιλία δημιουργιών, δράσεων και γαστρονομικών επιλογών για μικρούς και μεγάλους! Λειτούργησαν πάνω από 18 εργαστήρια και τμήματα, υλοποιήθηκαν 20 δράσεις και είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μαθητές και καθηγητές σε 2 μουσικές παραστάσεις. Ήταν επίσης η πρώτη zero waste εκδήλωση του Σχολείου μας!

Μέσα από την προσπάθεια αυτή, καταφέραμε να στηρίξουμε το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών με το ποσό των €160.000 συμβάλλοντας στην προσπάθεια να διασφαλίσουμε ότι κανένα παιδί δεν θα στερηθεί την Κολλεγιακή εκπαίδευση και εμπειρία για οικονομικούς λόγους. Όλοι μαζί δημιουργούμε μια σύγχρονη, ποικιλόμορφη μαθητική κοινότητα με πολλαπλά οφέλη για όλους τους μαθητές.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τη διοργάνωση καθώς και πληροφορίες για την παραλαβή των δώρων του λαχνού εδώ.

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας!
Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη και προσφορά!

Μπορείτε να συμμετάσχετε στη στήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών με τη δωρεά σας εδώ. Αν έχετε ήδη κάνει δωρεά, σας ευχαριστούμε εκ μέρους του Κολλεγίου. 

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας κατόπιν συγκατάθεσής τους, ανεξαρτήτως ποσού, στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund και σε Giving Societies, με βάση το ετήσιο συνολικό ποσό των δωρεών τους, στην ετήσια Έκθεση Δωρεών με αναγραφή της αδιάλειπτης προσφοράς επί 5 και 10 έτη. Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/της. 

Development Office
T: +30 210 6798217
Ακολουθήστε τη σελίδα του Fund Drive στο Facebook εδώ.

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών σε πάνω από 4.600 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων. Σύμφωνα με τη μακρά παράδοση προσφοράς του Σχολείου μας, όλα τα έσοδα επανεπενδύονται στους εκπαιδευτικούς σκοπούς του, για να υπηρετήσουν το όραμα των ιδρυτών και την αποστολή του. Σήμερα, πάνω από το 20% των μαθητών του Σχολείου μας λαμβάνει οικονομική στήριξη.

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων