10 χρόνια Κολλεγιακός Μαραθώνιος! Τρέχουμε για το Πρόγραμμα Υποτροφιών.<

10ος Κολλεγιακός Μαραθώνιος
Φέτος τρέχουμε χωριστά αλλά ενωμένοι.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας, ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός με μεγάλη ιστορική και κοινωνική αξία, διεξάγεται φέτος σε virtual μορφή λόγω της πανδημίας. Το Σχολείο μας συμμετέχει για 10η συνεχή χρονιά παραμένοντας πιστό στη «διαδρομή προσφοράς» που διανύει από την ίδρυσή του έως σήμερα.
 
Από τις 8 έως τις 22 Νοεμβρίου, τρέχουμε -τηρώντας τα οριζόμενα από την Πολιτεία μέτρα ασφαλείας- ως μία «διαδικτυακή» ομάδα για έναν σκοπό. Τρέχουμε για το Πρόγραμμα Υποτροφιών. Διανύουμε αυτήν τη διαδρομή προσφοράς με τα χρώματα του Σχολείου μας και διαχέουμε το Κολλεγιακό πνεύμα, συμβάλλοντας στη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους. 

Σας καλούμε να:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ το Σχολείο για τη δήλωση συμμετοχής σας στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 προκειμένου να καταγραφείτε στη λίστα των Κολλεγιακών δρομέων.
ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ απευθείας στον ΣΕΓΑΣ (ατομική εγγραφή) αναγράφοντας Κολλέγιο Αθηνών στο πεδίο «Ομάδα» (παρακαλούμε στη συνέχεια να μας ενημερώσετε).
Η λίστα των Κολλεγιακών δρομέων θα αναρτηθεί εδώ μόλις λάβουμε ενημέρωση από εσάς και θα ανανεώνεται συνεχώς. Εντωμεταξύ, μπορείτε να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα όλων των δρομέων από την επίσημη ιστοσελίδα του Αυθεντικού Μαραθωνίου (ΣΕΓΑΣ) εδώ.

Μπορείτε να στηρίξετε Κολλεγιακούς αλλά και άλλους δρομείς με δωρεά σας στο Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου εδώ. Οι δρομείς που στηρίζετε λαμβάνουν ενημέρωση για την υποστήριξή σας.


Η ενεργή «ασύγχρονη» συμμετοχή μας φέτος έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Ακολουθήστε μας και διαδώστε το μήνυμα. 
T: +30 2106798217, +1 2126977071 (U.S.)