Make someday... TODAY! Φωτίστε τον δρόμο των μαθητών μας. Βοηθήστε τους να «κατεβούν τα σκαλιά του Μπενακείου» και να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Αγαπητέ συναπόφοιτε,

Παρά τα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που ήμαστε μαθητές στο Κολλέγιο Αθηνών, παραμένετε στη σκέψη μας και ελπίζουμε ότι είστε όλοι ασφαλείς και δυνατοί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πρόσφατα, ανέλαβα καθήκοντα ως 16ος Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών –μεγάλη τιμή και προνόμιο και παράλληλα μεγάλη ευθύνη– και με αυτήν την ιδιότητα επικοινωνώ σήμερα μαζί σας.

Ως απόφοιτος γνωρίζετε ότι το Σχολείο μας, από την ίδρυσή του, καλλιεργεί την καινοτόμο σκέψη και είναι αφετηρία για μεγάλα επιτεύγματα αποφοίτων μας, που διακρίνονται σε όλους τους κλάδους και αγωνίζονται να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας. Οι επιτυχίες τους μας κάνουν υπερήφανους. 

Επιδιώκουμε να ενδυναμώνουμε τους μαθητές μας, ώστε να γίνουν πολίτες του κόσμου με «νοοτροπία ανάπτυξης». Για να το επιτύχουμε, βασιζόμαστε στη γενναιοδωρία και τη στήριξη των συναποφοίτων μας. Βασιζόμαστε σε εσάς για να επενδύσετε στους μαθητές μας και να φωτίσετε τον δρόμο τους. Να τους βοηθήσετε να «κατεβούν τα σκαλιά του Μπενακείου» και να αναλάβουν δράση για ένα πιο φωτεινό αύριο, ακολουθώντας τα βήματα πολλών από εσάς.

Μείνετε κοντά μας*. Καθώς το Σχολείο μας πλησιάζει στον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, το 2025, η επανασύνδεση με όλους τους αποφοίτους μας είναι απαραίτητη, για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε μαζί αυτό το ορόσημο. 

Ζητώ τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων σας, για να διατηρήσουμε την κοινότητά μας ενωμένη και να διασφαλίσουμε ότι το Κολλέγιο Αθηνών θα συνεχίσει να παρέχει στους μαθητές του εξαιρετικές εκπαιδευτικές εμπειρίες, να εξελίσσεται και να πρωτοπορεί. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί το Σχολείο μας, ώστε να είναι σε θέση να προχωρήσει σε έναν ακόμη αιώνα εκπαιδευτικής προσφοράς.

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, η μεγάλη σημασία της οικογένειας γίνεται ακόμη πιο αισθητή. Κι εμείς, αγαπητοί μου συναπόφοιτοι, είμαστε όλοι μέλη της ίδιας μεγάλης οικογένειας, της οικογένειας του Κολλεγίου. Ως εκ τούτου, θα φροντίσω να διατηρήσω σταθερή επικοινωνία μαζί σας.

Σας στέλνω τους θερμούς Κολλεγιακούς χαιρετισμούς μου και τις καλύτερες ευχές μου για τις γιορτές.

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75
Διευθυντής/President


Δείτε το μήνυμα του Διευθυντή/President

Κάθε δωρεά –ανεξαρτήτως ποσού– μετράει.
Ας συμμετέχουμε όλοι, προσφέροντας ο καθένας όσο μπορεί.
Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.


Make someday... TODAY!

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας –κατόπιν συγκατάθεσής τους– στον ψηφιακό «τοίχο» δωρητών του εορταστικού Annual Fund 2020! Αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και για τους αποφοίτους επιπλέον το έτος αποφοίτησης. Το ποσό της δωρεάς δεν δημοσιοποιείται.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.
Καλές γιορτές! Μείνετε ασφαλείς!

Αν έχετε ήδη κάνει δωρεά, σας ευχαριστούμε εκ μέρους του Κολλεγίου.

Η ομάδα του Development Office παραμένει στη διάθεσή σας.

Ελλάδα T: +30 210 6798217
Η.Π.Α. Τ: +1 212 697 7071

* Μείνετε σε επαφή μαζί μας, επικαιροποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέσω του class agent της τάξης σας, βοηθώντας μας να έλθουμε σε επαφή με συμμαθητές σας, κάνοντας μία επίσκεψη στο Σχολείο μας όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν
ή/και στηρίζοντας προγράμματα και υποτρόφους. Εάν υπήρξατε υπότροφος ή οικότροφος, μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας, καθώς και τους τρόπους με τους οποίους το Κολλέγιο διαμόρφωσε την πορεία σας. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε μαζί μας την προσωπική ή επαγγελματική σας ιστορία, για να εμπνεύσετε τους σημερινούς μαθητές. Γίνετε μέντορας και ενδυναμώστε τους εκπαιδευτικούς μας. Χρειαζόμαστε τη συμβολή σας και θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Το Κολλέγιο Αθηνών είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών. Ιδρύθηκε το 1925 από φωτισμένους Έλληνες με την υποστήριξη Αμερικανών φιλελλήνων και παρέχει εκπαίδευση σε 4.804 μαθητές σε ισότιμη αναλογία μεταξύ των δύο φύλων.

Για δωρεές στις Η.Π.Α., σημειώνουμε ότι οι Trustees of Athens College in Greece είναι Αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, όπως περιγράφεται στις ενότητες 170(c)(2) και 501(c)(3) του Κώδικα Εσωτερικών Εσόδων των Η.Π.Α..

Δήλωση Ενημέρωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων