Έχουμε ήδη εξασφαλίσει μία υποστροφία και η προσπάθεια συνεχίζεται!

Οι γονείς της Τάξης του 2022 ανοίγουν τον δρόμο!

Μέσα από την πρωτοβουλία Parents Senior Class Giving, oι γονείς της Τάξης που αποφοίτησε έχουν ήδη εξασφαλίσει μία τριετή υποτροφία για έναν μαθητή ή μία μαθήτρια της Α’ Λυκείου με άριστες επιδόσεις, εξαιρετική διαγωγή και οικονομική ανάγκη για να κατεβεί τα σκαλιά του Μπενακείου το 2025, στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κολλεγίου. Η προσπάθεια συνεχίζεται για να εξασφαλιστεί ακόμα μία υποτροφία!

Στόχος είναι η συλλογική συμμετοχή!

Οι γονείς της Τάξης του 2022 είναι πρωτοπόροι αυτής της πρωτοβουλίας, αφήνοντας μία παρακαταθήκη και δίνοντας το παράδειγμα που και άλλοι θα ακολουθήσουν. Κάθε δωρεά -ανεξαρτήτως ποσού- είναι σημαντική! Αυτό που μετρά είναι η συμμετοχή. Η συμμετοχή προσμετράται ανά μαθητή/οικογένεια.

Κάθε δωρεά ενδυναμώνει τους μαθητές μας. 

Η πρωτοβουλία υλοποιείται από τους Συλλόγους Γονέων Λυκείου Κολλεγίου Αθηνών και Λυκείου & ΙΒ Κολλεγίου Ψυχικού, με τη στήριξη της Επιτροπής Γονέων-Parents Fund Drive. Στόχος είναι η πρωτοβουλία αυτή να καθιερωθεί σε ετήσια βάση για κάθε τάξη που αποφοιτά, μεταλαμπαδεύοντας το ιδεώδες της αλληλεγγύης και της προσφοράς και θέτοντας τις βάσεις για τη θεσμοθέτηση του Senior Class Giving από τους τελειόφοιτους.

Για να κάνετε τη δωρεά σας: 

 • με κάρταπαρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Οι πληροφορίες που παρέχετε θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση και αποστολή της απόδειξης δωρεάς καθώς και για την αναγνώριση της στήριξής σας με βάση τη συγκατάθεσή σας (όπου έχει εφαρμογή). Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία χρησιμοποιώντας ελληνικούς χαρακτήρες και πεζοκεφαλαία. Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
 • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δείτε εδώ.

Σας ευχαριστούμε που δίνετε το παράδειγμα για τις επόμενες τάξεις! 

Στοιχεία δωρεάς
Ποσό δωρεάς*

Εάν επιθυμείτε να ενημερώσουμε κάποιον/α για τη δωρεά σας εις μνήμην, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία του/της:

Στοιχεία επικοινωνίας

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας με ελληνικούς χαρακτήρες και πεζοκεφαλαία, ακολουθώντας τις οδηγίες. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας καταχωρίζονται στη βάση δεδομένων του Ε.Ε.Ι. (ή επικαιροποιούν τα ήδη καταχωρισμένα στοιχεία σας) και χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς έκδοσης και αποστολής απόδειξης δωρεάς καθώς και για μελλοντική επικοινωνία για σκοπούς στήριξης του έργου του Σχολείου. Για οποιαδήποτε αλλαγή/επικαιροποίηση στο μέλλον μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected].


Θα ήθελα κάνω τη δωρεά μου

Άτομο επικοινωνίας εντός επιχείρησης / οργανισμού

Prefix
Σχέση με το Κολλέγιο*

Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/της. Οι Class Agents της τάξης δύνανται να ενημερωθούν για τη στήριξη των συμμαθητών τους στο Πρόγραμμα Υποτροφιών και το έργο του Σχολείου εν γένει, προκειμένου να (επανα)σχεδιάσουν τις επαφές που θα πραγματοποιήσουν με την τάξη για τη στήριξη του Σχολείου.

Επιπρόσθετη σχέση με το Κολλέγιο
Prefix
Σχέση με το Κολλέγιο*

Κάθε δωρεά αποφοίτου προσμετράται στο σύνολο των δωρεών της τάξης του/της. Οι Class Agents της τάξης δύνανται να ενημερωθούν για τη στήριξη των συμμαθητών τους στο Πρόγραμμα Υποτροφιών και το έργο του Σχολείου εν γένει, προκειμένου να (επανα)σχεδιάσουν τις επαφές που θα πραγματοποιήσουν με την τάξη για τη στήριξη του Σχολείου.

Επιπρόσθετη σχέση με το Κολλέγιο

Συγκατάθεση για ονομαστική αναφορά

Αναγνωρίζουμε τους δωρητές μας κατόπιν συγκατάθεσής τους —με βάση το ετήσιο συνολικό ποσό των δωρεών τους— στην ετήσια Έκθεση Δωρεών (Report on Giving) στα παρακάτω Giving Societies (Honor Roll of Donors). Αναγράφεται η αδιάλειπτη προσφορά δωρητών για 5 και 10 έτη. H Έκθεση Δωρεών διανέμεται σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Για την ονομαστική αναφορά σας στην Έκθεση Δωρεών θα λάβετε ειδική επικοινωνία και φόρμα συγκατάθεσης. Μπορείτε να δείτε την ετήσια Έκθεση Δωρεών 2020-2021 εδώ.

  Giving Societies

 • Emmanuel Benakis Society (100.000 € και άνω)
 • Stephanos & Penelope Delta Society (50.000 € - 99.999 €)
 • Homer Davis Society (20.000 € - 49.999 €)
 • Partners in Education (10.000 € - 19.999 €)
 • Patrons (2.500 € - 9.999 €)
 • Donors (1.000 € - 2.499 €)
 • Supporters (500 € - 999 €)
 • Friends (250 € - 499 €)
 • Contributors (1 € - 249 €) Δεν γίνεται ονομαστική αναφορά.

 

Αναγνωρίζουμε τη συνεισφορά των δωρητών μας κατόπιν συγκατάθεσής τους —ανεξαρτήτως ποσού— στον ψηφιακό «τοίχο» των δωρητών του Annual Fund που είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του Κολλεγίου Αθηνών εδώ. Η στήριξη στην πρωτοβουλία Parents Senior Class Giving 2022 αναγνωρίζεται σε ξεχωριστή κατηγορία εντός του ψηφιακού «τοίχου». Η ονομαστική αναφορά μπορεί να γίνει στο όνομα του δωρητή ή/και του/της συζύγου, στην οικογένεια ή στο όνομα άλλου αγαπημένου προσώπου ή σε εταιρεία/οργανισμό που εκπροσωπεί. Την ονομαστική αναφορά των αποφοίτων συνοδεύει το έτος αποφοίτησης. Το ποσό της δωρεάς δεν δημοσιοποιείται.

Συγκατάθεση*

Παρακαλούμε συμπληρώστε σε πεζοκεφαλαία. Εάν είστε απόφοιτος/η σημειώστε έτος αποφοίτησης με ένδειξη γ ή Δ, όπου έχει εφαρμογή.

Παρακαλούμε συμπληρώστε με λατινικούς χαρακτήρες σε πεζοκεφαλαία. Εάν είστε απόφοιτος/η σημειώστε έτος αποφοίτησης με ένδειξη γ ή Δ, όπου έχει εφαρμογή.

Σχόλια / Παρατηρήσεις

 

Το Κολλέγιο Αθηνών (Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός. Οι δωρεές προς το Κολλέγιο εκπίπτονται από τη φορολογία υπό τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τον νόμο.

Χρειάζεστε βοήθεια; Για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα ή τεχνικό πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Development Office τηλεφωνικά στο +30 210-6798217, 218 ή με email στο [email protected].