Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2022

Στη σελίδα αυτή αναρτώνται όλες οι πληροφορίες για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να συμμετάσχετε στηρίζοντας τη διοργάνωση καθώς και το πρόγραμμα. Stay tuned!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τις υπεύθυνες για τον Γενικό Συντονισμό του Χριστουγεννιάτικου Bazaar: 

Λένα Παπαγγελάκη-Μπεράχα 6945-383883
Λένα Κωσταρίδη-Μαχαίρα ’91γ 6944-566565
Μαργαρίτα Κουτεντάκη 6944-444449

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Development Office
Τ: 210-6798217, 218
E: [email protected]

Τι είναι το Χριστουγεννιάτικο Bazaar

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου από το 1981, συγκεντρώνει την Κολλεγιακή οικογένεια, η οποία τιμά την παράδοση προσφοράς και εθελοντισμού στο Σχολείο μας και υποδέχεται τα Χριστούγεννα, μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η προετοιμασία για το Bazaar είναι εντατική. Μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές, εθελοντές γονείς, γονείς αποφοίτων και απόφοιτοι κατασκευάζουν πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες και ετοιμάζουν διασκεδαστικές δράσεις για αξέχαστες εμπειρίες. Τις ημέρες του Bazaar το Σχολείο μας μεταμορφώνεται! Πάνω από 250 εθελοντές αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους, εκατοντάδες υποστηρικτές συμβάλλουν στη διοργάνωση και ολόκληρη η οικογένεια του Κολλεγίου γιορτάζει, στηρίζοντας το Πρόγραμμα Υποτροφιών. 

Τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar αναλαμβάνουν οι Επιτροπές Γονέων Parents Fund Drive και Γονέων Αποφοίτων Alumni Parents Fund Drive, με συντονισμό του Development Office του Κολλεγίου και με την πολύτιμη υποστήριξη του Σχολείου. 

Save the date 3-4 Δεκεμβρίου 2022! Σας περιμένουμε όλους! 

Η συλλογική συμμετοχή είναι η δύναμή μας.

Save the Date Christmas Bazaar_fn

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Program_Print2Program_Print3

Υποστήριξη Χριστουγεννιάτικου Bazaar 2022

Στηρίξτε τη διοργάνωση με τη δωρεά σας εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή ως εθελοντές για τις ημέρες της διοργάνωσης εδώ.

Δηλώστε τη συμμετοχή των παιδιών σας -Γυμνασίου, Λυκείου και ΙΒ- ως εθελοντών για τις ημέρες της διοργάνωσης εδώ. Η συμμετοχή των μαθητών Δημοτικού και Νηπιαγωγείου συντονίζεται από τις σχολικές μονάδες. 

Στηρίξτε τη διοργάνωση προσφέροντας υπηρεσίες ή/και προϊόντα ως δώρα για τον λαχνό, προϊόντα για το τμήμα καλαθιών, το παιδικό τμήμα, την καφετέρια, την ταβέρνα ή όποιο άλλο τμήμα του Bazaar επιθυμείτε. Οι υποστηρικτές του Bazaar αναφέρονται στη λίστα της λαχειοφόρου αγοράς, ενώ αναφορά της προσφοράς γίνεται στο εκάστοτε τμήμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την επιστολή που θα βρείτε εδώ μαζί με το έντυπο προσφοράς που θα βρείτε εδώ για να παρακινείτε την προσφορά από αποφοίτους, γονείς, φίλους, γνωστούς και επιχειρήσεις με τις οποίες έχετε επαφή.

Στηρίξτε τη διοργάνωση φέρνοντας ό,τι δεν χρειάζεστε πλέον και είναι σε καλή κατάσταση (Fall Cleaning):

 • ρούχα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά)
 • ρούχα - στολές Κολλεγίου
 • τσάντες, φουλάρια, ζώνες, κοσμήματα
 • βιβλία, παιδικά βιβλία (ελληνικά και ξενόγλωσσα)
 • παιχνίδια, μπάλες, λούτρινα ζωάκια
 • υφάσματα, κορδέλες, κουμπιά
 • κεριά, καλάθια, ξύλινα κουτιά για ποτά
 • γυάλες, βαζάκια μαρμελάδας
 • έπιπλα (μικρά και μεγάλα), διακοσμητικά, σερβίτσια, ασημικά, γυαλικά
 • πίνακες, αντικείμενα τέχνης, γούρια
 • Χριστουγεννιάτικα στολίδια, φωτάκια ψείρες
Christmas_Bazaar_needs_fall_cleaning

Παρακαλούμε όπως αποστείλετε την προσφορά σας στο Κολλέγιο το αργότερο έως την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου: 

 • ηλεκρονικά (αν πρόκειται για υπηρεσίες, δώρα για τον λαχνό) στο [email protected]
 • στο campus Ψυχικού στην Πύλη Φιλοθέης επί της οδού Μπιζανίου (υπεύθυνος: Kωνσταντίνος Κληρονόμος 6977-352922) από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-15:30 (εκτός της Παρασκευής 25/11 που το Σχολείο είναι κλειστό).

Θυμηθείτε να συμπληρώσετε και να επικολλήσετε στο πακέτο σας το έντυπο προσφοράς με την ένδειξη «Για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar» για την ορθή διαχείριση των πακέτων και για να σας ευχαριστήσουμε.

Δείτε λεπτομερή λίστα με τις ανάγκες ανά εργαστήριο/τμήμα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπεύθυνες των εργαστηρίων/τμημάτων, μέλη των Επιτροπών Parents & Alumni Parents Fund Drive, για διευκρινίσεις.