Ομιλία Δρ Ιωάννη Ν. Μιαούλη '80
27
ΣΕΠ
ΤΡΙ
ΩΡΑ: 06:30 ΜΜ - 07:30 ΜΜ

Ομιλία Δρ Ιωάννη Ν. Μιαούλη '80

Στο πλαίσιο των στρατηγικών συνεργασιών του Σχολείου μας με διακεκριμένες προσωπικότητες και ιδρύματα ανά τον κόσμο, την Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, ο Δρ. Ιωάννης Ν. Μιαούλης ’80, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Roger Williams, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Θέατρο Χωρέμη στις 6.30 μ.μ., με τίτλο:

«Teaching & Learning Science: We’ve got it all wrong!».

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η προκράτηση εδώ:

https://forms.office.com/r/MtyzpVUr7w

Ο Δρ Μιαούλης, πρωτοπόρος στο STEM (Φυσικές Επιστήμες, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά), από το 2003 έως το 2019 διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθυντής του Μουσείου Επιστημών της Βοστώνης. Ανέλαβε τα ηνία του Μουσείου μετά από πολυετή διακεκριμένη πορεία στο Πανεπιστήμιο Tufts, όπου ήταν Καθηγητής Μηχανολογίας και διετέλεσε Κοσμήτορας της Σχολής Μηχανικών και Κοσμήτορας της Σχολής Τεχνών και Επιστημών για τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών. 

Στην επιφανή καριέρα του, ο Δρ Μιαούλης έχει λάβει δεκάδες βραβεία, μεταξύ άλλων, τα Presidential Young Investigator Award, MacLeod Cormack Award for Excellence in Collaborative Research, William P. Desmond Award for Outstanding Contributions to Public Education, President’s Award από την Αμερικανική Εταιρεία για την Εκπαιδευτική Τεχνολογία (ASEE), Distinguished Alumni Service Award από τον Σύλλογο Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Tufts, ενώ από το 2017 έχει μπει στο STEM Hall of Fame.

Το 2011, του απονεμήθηκε επίσης το ASME Ralph Coats Roe Medal για την εξαιρετική του συμβολή στην κατανόηση της αξίας της μηχανικής στην κοινωνία. Υπηρέτησε το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο της NASA, καθώς και το Εκπαιδευτικό και Δημόσιο Πρόγραμμα της NASA / Education and Public Outreach, λαμβάνοντας το 2009 το Exceptional Public Service Medal.

Επιστροφή