Η 93η Τελετή Αποφοίτησης-Commencement 2022 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 στις 7 μ.μ. και θα διεξαχθεί με τήρηση των κατάλληλων για την περίοδο εκείνη μέτρων προστασίας, σύμφωνα με τις συστάσεις και τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών και της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων και Πανδημίας COVID-19 του Σχολείου μας.

Σε περίπτωση βροχής, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 στις 7 μ.μ.

Την Τελετή θα παρακολουθήσουν οι γονείς των τελειοφοίτων και αυστηρά δύο ακόμη προσκεκλημένοι ανά τελειόφοιτο και έως τρεις προσκεκλημένοι για τις μονογονεϊκές οικογένειες (τέσσερις για κάθε τελειόφοιτο). Παράλληλα, εφέτος θα μπορούν να παρευρεθούν και παλαιοί απόφοιτοι και να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη παρέλαση στα σκαλιά του Μπενακείου Διδακτηρίου. Λόγω του περιορισμένου χώρου, ωστόσο, θα δοθεί προτεραιότητα στους εκπροσώπους παλαιότερων τάξεων για να παρακολουθήσουν την Τελετή από το προαύλιο του Μπενακείου. Οι απόφοιτοι νεότερων τάξεων θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Commencement μέσω γιγαντοοθόνης από τη Λέσχη του ΣΑΚΑ.

Θα ακολουθήσει το παραδοσιακό δείπνο στο Bookis Plaza καθώς και το party του ΣΑΚΑ.

Η πρόβα της Τελετής Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 στις 5 μ.μ., με απαραίτητη την παρουσία όλων των τελειοφοίτων. Θα ακολουθήσει δεξίωση που θα παραθέσει το Κολλέγιο προς τιμήν των τελειοφοίτων και των γονέων τους στο Bookis Plaza (8.30-10.30 μ.μ.).

Η Τελετή Αποφοίτησης θα μεταδοθεί απευθείας διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας μας, καθώς είναι σημαντικό οι συγγενείς των τελειοφοίτων, τα μέλη και οι φίλοι της Κολλεγιακής οικογένειας που δεν δύνανται να παρευρεθούν, να ζήσουν, έστω και από απόσταση, την τόσο σημαντική αυτή ημέρα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας αφορούν σχετικά με την 93η Τελετή Αποφοίτησης.