Τα Νέα μας

Πανηγύρι 2022

Απρ 12, 2022

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 9 Απριλίου 2022 το Πανηγύρι των Μαθητικών Κοινοτήτων του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού στο campus Ψυχικού, μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας.

Ακολουθεί ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής:

Mετά από δυο χρόνια αναστολής της κορυφαίας μαθητικής εκδήλωσης του Σχολείου μας, λόγω της πρωτοφανούς πανδημίας, το Πανηγύρι μας ήταν και πάλι εδώ το Σάββατο, 9 Απριλίου 2022.

Το Πανηγύρι της φετινής σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί την επιστροφή του κορυφαίου θεσμού έκφρασης των μαθητών του Σχολείου μας! Αναβίωσε σε μια δύσκολη εποχή, καθώς έπρεπε να «διαφοροποιηθεί» και να συμβαδίσει με τις έκτακτες υγειονομικές συνθήκες για να διεξαχθεί. Γι’ αυτό  φέτος το Πανηγύρι μας πραγματοποιήθηκε για μία μόνο ημέρα και ήταν εσωτερική υπόθεση!  

Οι πύλες άνοιξαν το Σάββατο, 9 Απριλίου στις 09:00 μόνο για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού. Όλα χώρεσαν στο μονοήμερο Πανηγύρι μας: οι αθλητικές δραστηριότητες, οι θεατρικές παραστάσεις των Δραματικών Ομίλων του Σχολείου μας, το Βιβλιοπωλείο, το Σαββατόβραδο, το Show, δράσεις των Γυμνασίων και Λυκείων, δράσεις του Γραφείου Κοινωνικής Πρόνοιας & Διαφορετικότητας. 

Μεταξύ μας είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε λίγες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς, ύστερα από δυο δύσκολα χρόνια για όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας το Πανηγύρι μας!

Και του χρόνου!

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

Για τα αποτελέσματα της κλήρωσης του λαχνού από το Πανηγύρι 2022 επιλέξτε εδώ ή στα Σχετικά Αρχεία. 

Επιστροφή