Τα Νέα μας

Τελετές Αγιασμού σχολικού έτους 2021-2022

Σεπ 14, 2021

Τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 τελέσθηκαν οι καθιερωμένες Τελετές Αγιασμού στα Σχολεία του Ελληνοαμερικανικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος από τους πατέρες του Σχολείου.

Λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών, οι αγιασμοί έγιναν με ελάχιστους παρισταμένους και μεταδόθηκαν απευθείας διαδικτυακά στις σχολικές αίθουσες από όπου τους παρακολούθησαν οι μαθητές. Μετά το πέρας των τελετών, ο Αγιασμός περιήλθε στις σχολικές αίθουσες.


Το πρωί τελέσθηκε στο Θέατρο Χωρέμη στο campus του Ψυχικού ο Αγιασμός για το Νηπιαγωγείο «Ι.Μ. Καρράς», τα Γυμνάσια και τα Λύκεια Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού και το μεσημέρι τελέσθηκε ο Αγιασμός για τα δύο Δημοτικά σχολεία στην Κάντζα, στο αίθριο του Λατσείου Διδακτηρίου.

Στους μαθητές αναγνώσθηκε μήνυμα που τους απέστειλε εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΙ κ. Αννίκα Παπαντωνίου, ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής κ. Κώστας Συνολάκης και ο Γενικός Συντονιστής Σχολικών Μονάδων του ΕΕΙ κ. Χρήστος Παπανικολάου, οι οποίοι καλωσόρισαν τους μαθητές και τους ευχήθηκαν υγεία και πρόοδο για τη νέα σχολική χρονιά.

 

 

 

 

Εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής, το δικό της μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς απηύθυνε η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Πολυτίμη Λεονάρδου, η οποία μετέφερε και μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη προς τους μαθητές του Κολλεγίου. 

 

Επιστροφή