Τα Νέα μας

Επιτυχίες στο International Finals Day του διαγωνισμού debate Cambridge Schools 2021

Φεβ 17, 2021

Οι μαθήτριες Χαρίκλεια Μωραΐτάκη (Β’ Λυκείου, ΚΨ) & Στέλλα Στενού (ΙΒ1) προκρίθηκαν στο International Finals Day του διεθνή μαθητικού διαγωνισμού debate Cambridge Schools, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου διαδικτυακά από το Cambridge Union.

Οι μαθήτριες κατατάχθηκαν στην 1η θέση του Ελληνικού προκριματικού διαγωνισμού (Cambridge SchoolsGreek Round), ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ως συνδιοργάνωση του Panhellenic Forensics Association και του Cambridge Union. Συνολικά συμμετείχαν 32 ομάδες από σχολεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, από τις οποίες οι τρεις πρώτες προκρίθηκαν στον διεθνή τελικό του διαγωνισμού.

Οι δύο μαθήτριες κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις και σε ατομικό επίπεδο: η Στέλλα Στενού κέρδισε το Best Speaker Award, ενώ η Χαρίκλεια Μωραΐτάκη ήταν 3η στην συνολική κατάταξη.

Ο μαθητής Αχιλλέας Φράγκος (ΙΒ1) κατατάχθηκε επίσης μεταξύ των πρώτων 10 ομιλητών της διοργάνωσης, στην 8η θέση, και ομαδικά ο Αχιλλέας και η Μαρία Χίσσα (ΙΒ1) κατέλαβαν την 5η θέση στην ομαδική κατάταξη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, και καλή επιτυχία στις μαθήτριες που θα εκπροσωπήσουν το Σχολείο και την ελληνική συμμετοχή στον διεθνή τελικό! 

Επιστροφή