Τα Νέα μας

Κατάκτηση 2ου Βραβείου στον Τελικό του Διαγωνισμού «Κοινωνικής Καινοτομίας-Social Innovation Relay (SIR)»

Μαϊ 15, 2023
Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Λυκείου Κολλεγίου Ψυχικού κατέκτησε το 2ο Βραβείο με την ομάδα De-light Traveler στον Τελικό του Διαγωνισμού «Κοινωνικής Καινοτομίας-Social Innovation Relay (SIR)» του Junior Achievement Greece. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαΐου 2023 διαδικτυακά. Στον Τελικό συμμετείχαν 11 ομάδες από σχολεία όλης της Ελλάδας. Την ομάδα του Ομίλου εκπροσώπησαν οι μαθητές και η μαθήτρια της Α΄ Λυκείου, Δρακοπούλου Ιωάννα, Κατσούλης Ιωάννης, Παρθένης Γεώργιος και Χριστόπουλος Νικόλαος.
 
H μαθητική επιχειρηματική ομάδα De-light Traveler που αποτελείται από 45 μαθητές και μαθήτριες δημιούργησε μία καινοτόμο πλατφόρμα που επιτρέπει στους/στις ταξιδιώτες/-ισσες να ταξιδεύουν άνετα απολαμβάνοντας το προνόμιο της χαμηλής τιμής του αεροπορικού εισιτηρίου με μία χειραποσκευή των 8 κιλών, γιατί πλέον τους/τις περιμένει μια βαλίτσα με ρούχα/εξοπλισμό που έχουν ανάγκη στον προορισμό τους. Οι ταξιδιώτες/-ισσες εγγράφονται στην πλατφόρμα και επιλέγουν τα ρούχα/τον εξοπλισμό που θα παραλάβουν στη διεύθυνση που θα επιλέξουν.


Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας για τη διάκρισή της και στους καθηγητές – συμβούλους του Ομίλου, κ. Αθανάσιο Καραμήτσα, κ. Ελένη Μαρκοπούλου και κ. Παναγιώτη Στατήρη. 

Επιστροφή