Τα Νέα μας

Ομιλία για το περιβάλλον από την Καθηγήτρια κ. Σκαναβή προς τους εκπαιδευτικούς

Δεκ 7, 2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σειρά δράσεων για την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και την ενδυνάμωση συμπεριφοράς απέναντι σε θέματα σχετικά με το περιβάλλον που διοργάνωσε το Σχολείο μας για τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών και των Γυμνασίων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού. Οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν, άλλοι διαδικτυακά και άλλοι δια ζώσης, τρεις ενημερωτικές ομιλίες της Καθηγήτριας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Κωνσταντίνας Σκαναβή στο Κολλέγιο.  

Στη συνέχεια, ο Υποψήφιος Διδάκτωρ και Εκπαιδευτικός κ. Γιάννος Θεοδούλου, μαζί με ομάδα από ερευνητές της Μονάδας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, δημιούργησαν και δώρισαν σε κάθε σχολική μονάδα χωριστά ένα ψηφιδωτό από ανακυκλώσιμα και άχρηστα υλικά.

Η δημιουργία του ψηφιδωτού, στην οποία συμμετείχαν εθελοντικά και εκπαιδευτικοί του Κολλεγίου, έγινε στο πλαίσιο του πολυβραβευμένου περιβαλλοντικού προγράμματος «Skyros Project» που υλοποιείται εδώ και 8 χρόνια από την κ. Σκαναβή και την ομάδα της. 

Επιστροφή