Τα Νέα μας

Ομιλία της Karla Ruiz Cofino σε μαθητές, γονείς και εργαζομένους του Κολλεγίου

Απρ 22, 2021

Την Τρίτη, 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά ομιλία της Karla Ruiz Cofino, Digital Strategist & Social Media Specialist, προς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, γονείς και εργαζομένους του Κολλεγίου με θέμα: «Digital Citizenship, Leadership & Collective Knowledge».

Η κ. Cofino μίλησε για τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος αλλά και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τους χρήστες και απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.

Προλόγισε ο Διευθυντής/President του Κολλεγίου Αθηνών Καθηγητής Κώστας Συνολάκης ’75. Την ομιλήτρια παρουσίασε η Συντονίστρια του Ψυχοπαιδαγωγικού Τμήματος του Σχολείου Μάγια Αλιβιζάτου.

Λίγα Λόγια για την Karla Ruiz Cofino

Ειδικεύεται στην ψηφιακή στρατηγική, στα κοινωνικά δίκτυα και σε θέματα ηθικής της τεχνολογίας. Παρέχει εκπαίδευση στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι επιχειρηματίας, σύμβουλος επικοινωνίας και στρατηγικής, ακτιβίστρια και υπέρμαχος των γυναικών. Μεταξύ άλλων, έχει ιδρύσει το πρόγραμμα Digital Awareness που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση όσον αφορά στα θέματα ψηφιακής τεχνολογίας, τo δίκτυο Global Shapers Community στη Γουατεμάλα, που στηρίζει νέα στελέχη και επιχειρηματίες οι οποίοι διακρίνονται στους τομείς τους και είναι σύμβουλος κοινωνικών δικτύων της εταιρείας Global Ambassadors Vital Voices Program. Έχει επίσης ιδρύσει την οργάνωση Women’s Entrepreneurship Development (WED) στη Γουατεμάλα, που στηρίζει την επιχειρηματικότητα των γυναικών. 

Επιστροφή