Τα Νέα μας

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Σάμου

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Σάμου

Δεκ 8, 2020

Ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους της Σάμου που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου απέστειλαν οι μαθητές του Σχολείου μας. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, οι μαθητές των Δημοτικών και του Νηπιαγωγείου «Ι.Μ. Καρράς» συγκέντρωσαν είδη ατομικής υγιεινής, καθαρισμού, τρόφιμα μακράς διάρκειας, γραφική ύλη, σχολικές τσάντες, κλινοσκεπάσματα παιχνίδια και ρούχα. Παρά τις αντίξοες συνθήκες του lockdown, περίπου 250  δέματα συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό του Κολλεγίου Αθηνών και εστάλησαν στους αρμόδιους φορείς του νησιού, για να διανεμηθούν στους κατοίκους που έχουν ανάγκη.

Την ίδια ώρα, οι Μαθητικές Κοινότητες των Γυμνασίων και των Λυκείων Κολλεγίου Αθηνών και Κολλεγίου Ψυχικού συνεχίζουν τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά διαδραστικών πινάκων (smartboards) για τα σχολεία των πληγεισών περιοχών του νησιού.

Η δράση θα ολοκληρωθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

Αυτές τις τελευταίες ημέρες, με το πνεύμα των Χριστουγέννων να ζεσταίνει τις καρδιές μας, ας προσφέρουμε όσο μπορεί ο καθένας, για να δώσουμε χαρά στα παιδιά και τους δασκάλους τους στη Σάμο. Ώστε, όταν επιστρέψουν στο σχολείο τους, να τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Ένα smartboard.

 

Τα χρήματα κατατίθενται στον λογαριασμό του Κολλεγίου στην Εθνική Τράπεζα:

 

100 / 480122-97

ΙΒΑΝ: GR14 0110 1000 0000 1004 8012 297

ΚΩΔ SWIFT (BIC) ETHNGRAA

 

με την αιτιολογία συναλλαγής «Σάμος» (μην παραληφθεί να γραφτεί η αιτιολογία στην κατάθεση).

Επιστροφή