Διακρίσεις

Γ΄Φάση Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής 2011-2012

Διακρίσεις Μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών στην Τελική Φάση

του 24ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής

 

Στην τελική φάση του 24ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την ΕΠΥ (Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, συμμετείχαν και διακρίθηκαν οι ακόλουθοι 8 μαθητές του Γυμνασίου και 3 μαθητές του Λυκείου του Κολλεγίου Αθηνών.

ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

1              ΑΓΓΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

2              ΒΑΒΒΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

3              ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

4              ΚΩΣΤΕΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

5              ΛΑΖΑΡΕΤΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

6              ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

7              ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

8              ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 

ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

1              ΜΑΣΤΡΟΔΗΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ

2              ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ

3              ΤΟΥΜΑΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ

Στην τελική αυτή φάση, ο μαθητής Ροντογιάννης Αριστοφάνης της Β' Γυμνασίου κατατάχθηκε στην 1η θέση πανελλαδικά και ο μαθητής Λεοντιάδης Ιωάννης της Γ' Γυμνασίου κατατάχθηκε στην 2η θέση πανελλαδικά μεταξύ των μαθητών Γυμνασίων.

Αξίζει να σημειωθεί οτι οι μαθητές διαγωνίστηκαν σε κοινά θέματα με τους μαθητές του Λυκείου και κατέλαβαν πολύ καλές θέσεις και στην γενική κατάταξη με τον πρώτο να έρχεται 12ος και τον δεύτερο 17ος σε σύνολο 54 μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου.

Οι μαθητές αυτοί θα συμμετάσχουν στο Camp της ΕΠΥ για τη συγκρότηση και προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής και της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής Junior που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Ιnternational Olympiad in Informatics, στην Balkan Olympiad in Informatics και στη Junior Balkan Olympiad in Informatics.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τον καθηγητή τους κ. Α. Καράμπελα για την προσπάθεια που κατέβαλαν και ειδικά στους δύο μαθητές για τη διάκρισή τους.

Επιστροφή